SERVICE

OPEKA deltager i nye samt renoveringer af eksisterende installationer i forbindelse med trafiksignalsystemer, offentlig belysning og elektriske forbindelser. Vi er glade for at kunne tilbyde hjælp med ethvert design efter dine ønsker. Både nye og eksisterende installationer bliver inspiceret i overensstemmelse med de tilsvarende krav og standarder. Vores montører er uddannet til at udføre kontrol af alle installationer under hensyntagen til dine ønsker og mulige tilføjelser.
Vores rapportering giver OPEKA mulighed for at rette eventuelle fejl så hurtigt som muligt.

Vi udfører vedligeholdelsesarbejder af trafikledelsessystemer i hele landet, såsom trafiksignaler og offentlig belysning. Vores arbejdsområder strækker sig også til installation og vedligeholdelse af elektriske installationer til virksomheder og privatkunder, uanset opgavernes størrelse.

Regelmæssig vedligeholdelse reducerer antallet af hændelser til et minimum. Vi reagerer på defekte trafiklys, en trykknap, der ikke længere fungerer, renovering af trafikregulerede kryds, nye vej layouts eller andre trafikforstyrrelser. I tilfælde af uventede fejl vil OPEKA være der hurtigt.
Vores tekniske ekspertise er tilgængelig 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Når alt kommer til alt stopper trafikken aldrig.